söndag, februari 05, 2012

Opera Järbos premiär säsongen bestämd

 Behå kann köpas vid H&M
Styrelsen till Opera Järbo berättade idag vad de kommer att bjuda på under den premiär säsongen.   


"Vi ser mycket fram emot hösten," sade Tjo-Tjo Fjäril, konstnärlig ledaren. "Vi ska har Kristina från Sägbyggaby, en ny opera av Björn Ulvaeus och Benny Andersson med Siw Malmqvist och Peter Jöback i huvudrollerna.  Sedan ska vi har Il Barbiere di Sandviken, en ny tolkning av den berömde operan av Rossini med Måns Zelmerlöw som Figaro.  Vi ville också har hela Nibelungens Ring av Richard Wagner men det gick inte att hitta en svensk soprano som var tillräckligt tjock," sade Madama Fjäril. 


Olika opera kompanier från världen över är redo att samarbeta med Opera Järbo.  Spenser Trashy, konstnärlig ledaren till Metropolitan Opera i New York, sade, "Vi är mycket intresserade av de nya och innovativa föreställningar Opera Järbo ska presentera."  Spenserio Tracci av La Scala i Milano sade, "Det är de mest spännande som har hänt i operavärlden sedan Verdi skrev La Traviata."  


Alla föreställningar  av Sveriges nyaste opera kompaniet ska vara i Folkets Hus Main Stage.  Under pausen ska Järbo Kioskens Catering servera bland annat korv med potatismos och chips.  Biljetterna börjar säljas redan i augusti.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar