fredag, december 28, 2012

Anton har en pojkvän

Snart ska den snygga danskan till vänster
få hotbrev--det kan du vara säker för.
Utan hjälp av Radio Free Järbo har Anton Hysen hittat en pojkvän.  Skulle man säga "Antligen!!!!!" eller "Ffffaaaaaaannnnnnn också"?

Enligt Aftonbladet (mer pålitlig kan man inte ha det) har Sveriges sexigaste gay fotbollsspelare hittat en 'meget sexet' dansk hunk att leka med.

Anton har sagt tidigare att det är viktigt för honom att en man har en väl tränat kropp och mörkare drag.    Män över hela Sverige började gå på gymmet att träna hårt.  Till och med i Järbo hittades att gym medlemskap har ökat med 25%.  "Till och med heterosexuella män var intresserade att imponera Anton," sade Spenser Trashy, talman till Järbos Gym Förbund.  "Det har varit mycket bra för våra ekonomi."

"Jag har aldrig haft så många mänskliga kunder," säger Marta Pickelberry av Martas Hår i Hofors.   "Efter artikeln med Anton kommer alla att har mörkare hår och inte bara på huvudet om du förstår vad jag menar."

Enligt Expressen vill Anton inte prata om den danska hunken i foton.  "Tough shit," säger vi.

Vi tycker att Anton skulle ge alla chansen att godkänna pojkvännen och skickar ut foto av han nya mannen i badbyxor eller ännu mindre.  Så skulle Sveriges nyaste sexsymbol göra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar