torsdag, maj 10, 2012

Se upp för dårar: John Travolta

"If you think my LEG is big..."
Det här är löjligaste vi har hört häromdagarna.  Skådespelaren John Travolta stämdes för sexuella övergrepp av en anonym massör.  Travolta påstås har frågat att ha en så kallade "happy ending" till massage behandlingen.  Det kan vara en "unhappy ending" till Travoltas karriär.

This doesn't cost $400, by the way.
Det här stämma inte:  Massören hittades på gatan i Los Angeles och ville ha $400 (SEK2700) för en massage som skulle ha kostat $100--$200 max.  Sedan efter massören förnekade sexa med honom fick han $400 til och en skjuts tillbaka till hans gathörn.  Det finns ju manliga prostituerade som gärna skulle har ett ligg med en Hollywood stjärna för några hundralappar och jag skulle tänka mig en hel del män som kunde tänka göra det för skojs skull (bara om man blundar hela tiden).  Och alla de här skulle aldrig berätta något mycket mindre stämma dumbommen i domstolen (dum stolen) för $2 miljoner.  Det här är ett tillfälle där man kanske skulle har fått mer att betala mindre.

Och han påstås har berättat till massören att han hade begått sexuella handlingar under dagarna han var med i Happy Days på TV, och nu var det dags för lite "pay back."

Hollywood--det blir inte värre. Kanske spalten skulle heta "Se upp för Hollywood."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar